MIC Distribution

Tålig teknik

Surfplattan blir allt större

Ja, alltså när vi säger större så menar vi inte riktigt bokstavligt talat att den blir så mycket större på bredden, längden eller i någon annan dimension (även om måtten på den så klart varieras en hel del) utan vi menar att den tar många marknadsandelar och blir väldigt mycket mer populärt allt eftersom tiden går. Surfplattan är här för att stanna, vad Blackberry än säger.

person surfar på surfplattaSurfplattan finns i snart var hens hand. Om du slår dig ner på valfritt fordon som ingår i någon form av linjetrafik eller annan form av kollektivtrafik kommer du säkerligen kunna räkna upp ett antal personer som sitter där med sin surfplatta. Det är en oerhört bra uppfinning som inte bara ger oss möjlighet att spela skojiga rosa spel där vi ska para ihop karameller i rader på väg till jobbet, utan de ger oss också möjlighet att hänga med o sociala medier, läsa tidningen och på många andra sätt hålla oss uppdaterade om vad som händer både med grannens nya katt och i krisens Ukraina. Men, det som är tråkigt är att surfplattan inte är så tålig. Med andra ord, den är rätt skör och går ganska lätt sönder. Fram tills nu!

En tryggare och tåligare surfplatta

Det handlar inte om att du ska byta ut den surfplatta du har nu. Den kan du ha kvar. Nej, det handlar snarare om att du ska skaffa dig en massa bra tillbehör till din surfplatta. Med riktigt bra tillbehör så innebär det inte bara at din surfplatta blir roligare, mer användbar och ett helt stycke mer personlig, utan det innebär också att den kommer bli tåligare. Och tålig teknik, det tycker vi om! Du kan köpa allt till surfplattan på Dinplatta.se, och du hittar ett stort gäng med riktigt bra fodral och skärmskydd där, vilket är A och O för att skydda din surfplatta. Stötar och repor är de värsta skurkarna när det kommer till att göra skada på surfplattan, så kan du undvika detta är du en lång bit på vägen. Så gör din surfplatta tåligare redan idag med utmärkta och snygga tillbehör!